dissabte, 26 de desembre del 2009

Diferència entre llengua i llenguatge

El llenguatge ës el mitja d'expressió i comunicació per excel.lència , amb el que podem reduir i ordenar les percepcions del nostre entorn. Segurament , el llenguatge és responsable de que siguem capaços de pensar , ja que, és un element bàsic a la constitució del pensament.El llenguatge és el suport bàsic de la memòria tot i que no és l'únic . En resum, el llenguatge és aquesta facultat quasi innata a anosaltres que ens diferència de totes les espècies inclús de les més semblants com els primats més desenvolupats.

La llengua és un codi que ens permet organitzar el nostre entorn, el món en el que vivim per fer possible la comunicació. Els essers humans estem rebent contínuament un il.limitat nombre de percepcions , els quals necessiten ser reduïts per fer possible la comunicació. La llengua efectua aquesta reducció mitjançant una classificació de les percepcions i assignant un sèrie d'objectes i fenòmens a aquestes realitzant així possible la comunicació entre els essers humans.

8 comentaris:

  1. Haay mi madre el bichooo :v gracias por la respuesta amigaa se te quiere <3

    ResponElimina
  2. Haay mi madre el bichooo :v gracias por la respuesta amigaa se te quiere <3

    ResponElimina
  3. me cago en la puta por fin lo encuentro lol

    ResponElimina
  4. vi al verde matar al rojo en ventilacion, si me quereis echar echarme pero luego le echais a el y ganamos

    ResponElimina
  5. OAUSDGYPASIUDGASDASDASDASDSUYAGDF(YBAGSD(BF/TASDBG(YASDB(GYGSB(YADINGADSINGASDNOIHNHADSGDSANGOISADOIMASMDOIMADSOIUASDUNAIDSIASUDINYYUIGNYASDGNOISDAOGIMSDAMOGIASDMOGIOGIMADSIMGASMOSMGADSASDMOGISAOIDMOIGASDOASMODIU

    ResponElimina